ΕΠΟΠΤΕΙΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
FACEBOOK

Θέλεις να διαφημίσεις την εταιρεία σου και να αναδείξεις τις ικανότητές της;

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να μας εμπιστευθείς!

Κλίκαρε τους τίτλους & δες τι μπορούμε να κάνουμε για σένα!

Σχεδιασμός σελίδας Facebook

Εάν δεν έχετε σελίδα στο Facebook θα δημιουργήσουμε εξαρχής μία για εσάς. Έπειτα μαζί θα σχεδιάσουμε το cover & το profile της σελίδας ώστε αυτά να αντιπροσωπεύουν εσάς & την εταιρεία σας. Ακολουθούν post & άρθρα τα οποία θα βοηθήσουν να παρουσιάσουμε τη κεντρική φιλοσοφία της επιχείρησής σας.

Δημιουργία Facebook Post

Δημιουργούμε ελκυστικές εικόνες – άρθρα για προϊόντα & υπηρεσίες που επιθυμείτε να προωθήσετε. Αυτές οι εικόνες σε συνδυασμό με το κείμενο είναι που θα περάσουν το μήνυμα που επιθυμείτε. Το post αριθμητικά μπορεί να είναι ένα ή ομάδα posts που σκοπός τους είναι να προσθέσουν αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε.

Δημιουργία Facebook Promo Video post

Στόχος στη δημιουργία του Facebook Promo Video post είναι να επισημάνουμε τις υπηρεσίες – στόχους και να τους παρουσιάσουμε με δυναμικό και ευχάριστο τρόπο.  Τα Facebook video post αποσπούν αμέσως την προσοχή του κοινού, βοηθούν τους επισκέπτες να παραμείνουν στη σελίδα και να αλληλεπιδρούν μαζί σας.

Σχεδιασμός Facebook Campaigns

Η Facebook Campaign επιτυγχάνεται σε επίπεδο στρατηγικού πλάνου πολλαπλών ενεργειών. Ένας υψηλός στόχος είναι η προώθηση μίας προσφοράς, νέας υπηρεσίας ή ακόμα και η αλλαγή φιλοσοφίας της εταιρείας. Οι καμπάνιες αυτές διαρκούν μίνιμουμ ένα μήνα. Είναι εικόνες, ιδέες, post, video & άρθρα που συνήθως ακολουθούνται από website popup, διαφήμιση σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και έντυπο υλικό.


Ορεινός Αγώνας Ξηρολιβάδου. Στόχος η μέγιστη δυνατή απήχηση η συμμετοχή στον αγώνα.

Συγκεντρωτικά στοιχεία καμπάνιας


Promo Video Αγώνα


Προωθητικά Post


Αφίσες Αγώνα


Ψηφιακές Παρουσιάσεις Λογότυπου


Μηνιαία Υποστήριξη και Προτεινόμενα Concepts

Σε μηνιαία βάση παρέχουμε όλες τις παραπάνω σχεδιαστικές υπηρεσίες που θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν την επιχείρησή σας. (σχεδιασμός σελίδας Facebook, δημιουργία Facebook post, δημιουργία Facebook Promo Video Post, Facebook Campaigns).

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας ενημερώσουμε.

πρόσφατες facebook καμπάνιες

με το κλικ ξεκινάμε… enjoy the ride!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας