ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΟΠΤΙΚΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χρειάζεται ν’ ανανεώσεις την επιχείρησή σου; Να δώσεις πνοή στο όραμά σου;

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να μας εμπιστευθείς.

Κλίκαρε τους τίτλους & δες τι αναλαμβάνουμε για σένα!

Σχεδιασμός Λογότυπου - Εταιρική Ταυτότητα

Αποτελεί τη ναυαρχίδα της επικοινωνίας σας, είναι αυτό που μιλά για σας όταν εσείς δεν είστε εκεί. Από το λογότυπο προκύπτουν όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές της εταιρικής σας ταυτότητας (όπως είναι ο σχεδιασμός ιστοσελίδας, οι κάρτες, τα εταιρικά έντυπα, οι ταμπέλες κτλ).

Κατάλογοι προϊόντων - Εταιρικά έντυπα

Αποτελούν τα εργαλεία κάθε επιχείρησης. Είναι αυτά που θα μιλήσουν για τα πλεονεκτήματα και τις λεπτομέρειες των προϊόντων σας με τον καλύτερο τρόπο.

Επαγγελματικές Κάρτες

Είναι η βιτρίνα της επιχείρησης και αποτελεί τη πρώτη καλή εντύπωση. Με σεβασμό στις επιθυμίες σας και την εμπειρία μας διασφαλίζουμε την επιτυχία.

Διαφημιστικά έντυπα - Flyers A3, A4, A5

Αποτελούν πολύ σημαντικό τομέα στη διαφήμιση και τη προώθηση. Η εταιρία μας προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού, μέχρι τα τελικά στάδια εκτύπωσης.

Συσκευασία Προϊόντων - Ετικέτες

Αποτελεί το πιο σημαντικό και εκσυγχρονισμένο πλέον κομμάτι της διαφήμισης. Παράγοντας που θα συμβάλει σημαντικά στην καλή, ή όχι, προώθηση του προϊόντος. Ανανεώστε τη συσκευασία σας, κερδίστε νέους πελάτες και δώστε ώθηση στην εταιρεία σας.

Μενού - Τιμοκατάλογοι

Μενού Εστιατορίων, Τιμοκατάλογοι για Μπαρ, Καφέ είναι μερικά έντυπα που ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία. Ο Τιμοκατάλογος – Μενού είναι μέρος της συνολικής ποιότητας που προσφέρετε στους πελάτες σας.
Αντιπροσωπεύει εσάς και ταυτόχρονα είναι το εργαλείο που βοηθάει τις επιλογές των πελατών σας.

timokatalogos

Αφίσες - Banners - Καταχωρίσεις

Σκοπός τους είναι να περάσουν ένα μήνυμα στον αναγνώστη και να κάνει σαφές το περιεχόμενο τους. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εκτύπωση της αφίσας της επιχείρηση σας.

Ημερολόγια Συλλόγων

Το καλό ημερολόγιο είναι το θεματικό ημερολόγιο. Μόνο έτσι μπορεί ν’ αποτελέσει πολιτιστική κληρονομιά του συλλόγου, ν’ αποτελεί αρχείο και μνήμη. Σχεδιάζουμε ποιοτικά συλλεκτικά ημερολόγια που θ’ αφήσουν αποτύπωμα στην ιστορία του συλλόγου σας.

λύκειο ελληνίδων

Σχεδιασμός διαφημίσεων Facebook

Πατήστε εδώ και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας.

πρόσφατες εργασίες μας

με το κλικ ξεκινάμε… δώσε μας την ευκαιρία να βοηθήσουμε!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας